Uw zoekacties: Hinderwetvergunning, 1980-1988

Bouwdossiers en vergunningen

Uitleg bij zoekingang Vergunningen

In deze zoekingang kan gezocht worden op bouwdossiers en hinderwetvergunningen. Deze vergunningen komen in diverse toegangen van het Gemeentearchief Zaanstad voor.

Zoeken gaat voornamelijk via de zoekvelden ‘straat’ en ‘huisnummer’, maar kan ook via het zoekveld ‘alle velden’. Bij sommige hinderwetvergunningen zijn de straat en huisnummer als één trefwoord opgenomen, waardoor deze alleen worden gevonden met het zoekveld ‘alle velden’. De Hinderwetvergunningen zijn via dit zoekveld op naam van het bedrijf te doorzoeken.

Bij de resultaten kan er worden gefilterd. Hierbij kan geklikt worden op het gewenste filter, waarna de betreffende resultaten verschijnen.

Voor het aanvragen van de dossiers, voor inzage op de studiezaal, kan het icoon ‘aanvragen’ gebruikt worden. Deze bevind zich bij de detailgegevens van een vergunning.

Wanneer een vergunning digitaal aanwezig is, is het mapicoon niet beschikbaar; daarentegen is de vergunning dan via de getoonde thumbnail aan te klikken. Deze opent in PDF-formaat.

 

beacon
 
 
Inventaris
03. Milieubeleid: inrichting en handhaving
03.1. Hinderwetvergunningen
Hinderwetvergunning
137 Hinderwetvergunning, 1980-1988
Beschrijving:
Hinderwetvergunning
Datering:
1980-1988
Adres:
Krommenie, Rosariumplein 12  
Aanvrager:
Go Chinees restaurant  
VNG Code:
-1.777.13
Oud dossiernummer:
DMBZ/0002/137
Opmerkingen:
Vervallen
Ga naar dit stuk: