Uw zoekacties: Bouwen 7 woningen, 08-12-1955

Bouwdossiers en vergunningen

Uitleg bij zoekingang Vergunningen

In deze zoekingang kan gezocht worden op bouwdossiers en hinderwetvergunningen. Deze vergunningen komen in diverse toegangen van het Gemeentearchief Zaanstad voor.

Zoeken gaat voornamelijk via de zoekvelden ‘straat’ en ‘huisnummer’, maar kan ook via het zoekveld ‘alle velden’. Bij sommige hinderwetvergunningen zijn de straat en huisnummer als één trefwoord opgenomen, waardoor deze alleen worden gevonden met het zoekveld ‘alle velden’. De Hinderwetvergunningen zijn via dit zoekveld op naam van het bedrijf te doorzoeken.

Bij de resultaten kan er worden gefilterd. Hierbij kan geklikt worden op het gewenste filter, waarna de betreffende resultaten verschijnen.

Voor het aanvragen van de dossiers, voor inzage op de studiezaal, kan het icoon ‘aanvragen’ gebruikt worden. Deze bevind zich bij de detailgegevens van een vergunning.

Wanneer een vergunning digitaal aanwezig is, is het mapicoon niet beschikbaar; daarentegen is de vergunning dan via de getoonde thumbnail aan te klikken. Deze opent in PDF-formaat.

 

beacon
 
 
Erfgoedstuk
Inventaris
Bouwdossier
9050 Bouwen 7 woningen, 08-12-1955
Datering:
08-12-1955
Beschrijving:
Bouwen 7 woningen
Adres:
Zaandam, Abeelstraat 25  
Zaandam, Abeelstraat 27  
Zaandam, Abeelstraat 29  
Zaandam, Abeelstraat 37  
Zaandam, Abeelstraat 33  
Zaandam, Abeelstraat 33  
Zaandam, Abeelstraat 35  
Zaandam, Abeelstraat 31  
Aanvrager:
N.V. Bouwkas Noord-NederlandseGemeenten  
Oud dossiernummer:
DSOW/BVZD/9050
Ga naar dit stuk: