Uw zoekacties: Hinderwetvergunning, 1981 - 1983

Bouwdossiers en vergunningen

Uitleg bij zoekingang Vergunningen

In deze zoekingang kan gezocht worden op bouwdossiers en hinderwetvergunningen. Deze vergunningen komen in diverse toegangen van het Gemeentearchief Zaanstad voor.

Zoeken gaat voornamelijk via de zoekvelden ‘straat’ en ‘huisnummer’, maar kan ook via het zoekveld ‘alle velden’. Bij sommige hinderwetvergunningen zijn de straat en huisnummer als één trefwoord opgenomen, waardoor deze alleen worden gevonden met het zoekveld ‘alle velden’. De Hinderwetvergunningen zijn via dit zoekveld op naam van het bedrijf te doorzoeken.

Bij de resultaten kan er worden gefilterd. Hierbij kan geklikt worden op het gewenste filter, waarna de betreffende resultaten verschijnen.

Voor het aanvragen van de dossiers, voor inzage op de studiezaal, kan het icoon ‘aanvragen’ gebruikt worden. Deze bevind zich bij de detailgegevens van een vergunning.

Wanneer een vergunning digitaal aanwezig is, is het mapicoon niet beschikbaar; daarentegen is de vergunning dan via de getoonde thumbnail aan te klikken. Deze opent in PDF-formaat.

 

beacon
 
 
Inventaris
2. Taakuitvoering
2.02. Bronnen van milieuhinder (uitvoering Hinderwet)
Hinderwetvergunning
773 Hinderwetvergunning, 1981 - 1983
Beschrijving:
Hinderwetvergunning
Datering:
1981 - 1983
Adres:
Zaandam, Zuiddijk 400
Plaats:
Zaandam
Aanvrager:
Betonfabriek NBM
VNG Code:
-1.777.51
Oud dossiernummer:
DMBZ/0001/773
Opmerkingen:
Vervallen