Uw zoekacties: Oprichten van een werkplaats voor draagbare wapens, 4 sasgeb...

Bouwdossiers en vergunningen

Uitleg bij zoekingang Vergunningen

In deze zoekingang kan gezocht worden op bouwdossiers en hinderwetvergunningen. Deze vergunningen komen in diverse toegangen van het Gemeentearchief Zaanstad voor.

Zoeken gaat voornamelijk via de zoekvelden ‘straat’ en ‘huisnummer’, maar kan ook via het zoekveld ‘alle velden’. Bij sommige hinderwetvergunningen zijn de straat en huisnummer als één trefwoord opgenomen, waardoor deze alleen worden gevonden met het zoekveld ‘alle velden’. De Hinderwetvergunningen zijn via dit zoekveld op naam van het bedrijf te doorzoeken.

Bij de resultaten kan er worden gefilterd. Hierbij kan geklikt worden op het gewenste filter, waarna de betreffende resultaten verschijnen.

Voor het aanvragen van de dossiers, voor inzage op de studiezaal, kan het icoon ‘aanvragen’ gebruikt worden. Deze bevind zich bij de detailgegevens van een vergunning.

Wanneer een vergunning digitaal aanwezig is, is het mapicoon niet beschikbaar; daarentegen is de vergunning dan via de getoonde thumbnail aan te klikken. Deze opent in PDF-formaat.

 

beacon
 
 
Inventaris
Hinderwetvergunning
296I-2 Oprichten van een werkplaats voor draagbare wapens, 4 sasgebouwen (gebouw a, b, c en d), een kokerij, een gebouw voor ontlediging van projectielen, een magazijn voor slagsas, een magazijn voor munitie, een magazijn voor buskruit en een magazijn voor explosiefstoffen, een munitiefabriek, een magazijn voor de munitiefabriek, een gieterij met modelmakerij en een schietbaan op het terrein van de Artillerie Inrichtingen, 1895 aug. 26
Beschrijving:
Oprichten van een werkplaats voor draagbare wapens, 4 sasgebouwen (gebouw a, b, c en d), een kokerij, een gebouw voor ontlediging van projectielen, een magazijn voor slagsas, een magazijn voor munitie, een magazijn voor buskruit en een magazijn voor explosiefstoffen, een munitiefabriek, een magazijn voor de munitiefabriek, een gieterij met modelmakerij en een schietbaan op het terrein van de Artillerie Inrichtingen
Datering:
1895 aug. 26
Adres:
Zaandam, Havenstraat 0
Zaandam, Hemkade 0
Zaandam, Provincialeweg 0
Aanvrager:
Departement van Oorlog
Kadastrale sectie:
Sectie K nr. 2186
Oud nummer:
Oud adres Polder VII
Opmerkingen:
Koninklijk Besluit 1895 aug. 26 nummer 49 (zie ook inv.nr. 296III-15)