Uw zoekacties: Oprichten van een gebouw voor het vullen projectielen met on...

Bouwdossiers en vergunningen

Uitleg bij zoekingang Vergunningen

In deze zoekingang kan gezocht worden op bouwdossiers en hinderwetvergunningen. Deze vergunningen komen in diverse toegangen van het Gemeentearchief Zaanstad voor.

Zoeken gaat voornamelijk via de zoekvelden ‘straat’ en ‘huisnummer’, maar kan ook via het zoekveld ‘alle velden’. Bij sommige hinderwetvergunningen zijn de straat en huisnummer als één trefwoord opgenomen, waardoor deze alleen worden gevonden met het zoekveld ‘alle velden’. De Hinderwetvergunningen zijn via dit zoekveld op naam van het bedrijf te doorzoeken.

Bij de resultaten kan er worden gefilterd. Hierbij kan geklikt worden op het gewenste filter, waarna de betreffende resultaten verschijnen.

Voor het aanvragen van de dossiers, voor inzage op de studiezaal, kan het icoon ‘aanvragen’ gebruikt worden. Deze bevind zich bij de detailgegevens van een vergunning.

Wanneer een vergunning digitaal aanwezig is, is het mapicoon niet beschikbaar; daarentegen is de vergunning dan via de getoonde thumbnail aan te klikken. Deze opent in PDF-formaat.

 

beacon
 
 
Inventaris
Hinderwetvergunning
296I-4 Oprichten van een gebouw voor het vullen projectielen met ontplofbare stoffen, een loods voor ontledigen van projectielen, een loods met werklokalen voor het behandelen van munitie, een gebouw voor het opleggen van projectielen en andere munitiën en een gebouw met werklokalen voor onderzoekingen van ontplofbare stoffen op het terrein van de Artillerie Inrichtingen, 1899 aug. 26
Beschrijving:
Oprichten van een gebouw voor het vullen projectielen met ontplofbare stoffen, een loods voor ontledigen van projectielen, een loods met werklokalen voor het behandelen van munitie, een gebouw voor het opleggen van projectielen en andere munitiën en een gebouw met werklokalen voor onderzoekingen van ontplofbare stoffen op het terrein van de Artillerie Inrichtingen
Datering:
1899 aug. 26
Adres:
Zaandam, Havenstraat 0
Zaandam, Hemkade 0
Zaandam, Provincialeweg 0
Aanvrager:
Departement van Oorlog
Kadastrale sectie:
Sectie K nr. 2612
Oud nummer:
Oud adres Polder VII
Opmerkingen:
Koninklijk Besluit 1900 jan. 25 nummer 11 (zie ook inv.nr. 296I-5)