Uw zoekacties: Bouwen acht woonhuizen met schuurtjes, 02-12-1938

Bouwdossiers en vergunningen

Uitleg bij zoekingang Vergunningen

In deze zoekingang kan gezocht worden op bouwdossiers en hinderwetvergunningen. Deze vergunningen komen in diverse toegangen van het Gemeentearchief Zaanstad voor.

Zoeken gaat voornamelijk via de zoekvelden ‘straat’ en ‘huisnummer’, maar kan ook via het zoekveld ‘alle velden’. Bij sommige hinderwetvergunningen zijn de straat en huisnummer als één trefwoord opgenomen, waardoor deze alleen worden gevonden met het zoekveld ‘alle velden’. De Hinderwetvergunningen zijn via dit zoekveld op naam van het bedrijf te doorzoeken.

Bij de resultaten kan er worden gefilterd. Hierbij kan geklikt worden op het gewenste filter, waarna de betreffende resultaten verschijnen.

Voor het aanvragen van de dossiers, voor inzage op de studiezaal, kan het icoon ‘aanvragen’ gebruikt worden. Deze bevind zich bij de detailgegevens van een vergunning.

Wanneer een vergunning digitaal aanwezig is, is het mapicoon niet beschikbaar; daarentegen is de vergunning dan via de getoonde thumbnail aan te klikken. Deze opent in PDF-formaat.

 

beacon
 
 
Erfgoedstuk
Inventaris
Bouwdossier
11791 Bouwen acht woonhuizen met schuurtjes, 02-12-1938
Datering:
02-12-1938
Beschrijving:
Bouwen acht woonhuizen met schuurtjes
Adres:
Zaandam, Acaciastraat 18
Zaandam, Acaciastraat 20
Zaandam, Acaciastraat 22
Zaandam, Acaciastraat 32
Zaandam, Acaciastraat 26
Zaandam, Acaciastraat 28
Zaandam, Acaciastraat 30
Zaandam, Acaciastraat 24
Aanvrager:
P. Koel Jr.
Oud dossiernummer:
DSOW/BVZD/11791