Uw zoekacties: Bouwen 7 woningen en plaatsen 2 septictanks, 15-01-1927

Bouwdossiers en vergunningen

Uitleg bij zoekingang Vergunningen

In deze zoekingang kan gezocht worden op bouwdossiers en hinderwetvergunningen. Deze vergunningen komen in diverse toegangen van het Gemeentearchief Zaanstad voor.

Zoeken gaat voornamelijk via de zoekvelden ‘straat’ en ‘huisnummer’, maar kan ook via het zoekveld ‘alle velden’. Bij sommige hinderwetvergunningen zijn de straat en huisnummer als één trefwoord opgenomen, waardoor deze alleen worden gevonden met het zoekveld ‘alle velden’. De Hinderwetvergunningen zijn via dit zoekveld op naam van het bedrijf te doorzoeken.

Bij de resultaten kan er worden gefilterd. Hierbij kan geklikt worden op het gewenste filter, waarna de betreffende resultaten verschijnen.

Voor het aanvragen van de dossiers, voor inzage op de studiezaal, kan het icoon ‘aanvragen’ gebruikt worden. Deze bevind zich bij de detailgegevens van een vergunning.

Wanneer een vergunning digitaal aanwezig is, is het mapicoon niet beschikbaar; daarentegen is de vergunning dan via de getoonde thumbnail aan te klikken. Deze opent in PDF-formaat.

 

beacon
 
 
Erfgoedstuk
Inventaris
Bouwdossier
9705 Bouwen 7 woningen en plaatsen 2 septictanks, 15-01-1927
Datering:
15-01-1927
Beschrijving:
Bouwen 7 woningen en plaatsen 2 septictanks
Adres:
Zaandam, Jan Windhouwerstraat 13  
Zaandam, Jan Windhouwerstraat 15  
Zaandam, Jan Windhouwerstraat 17  
Zaandam, Jan Windhouwerstraat 25  
Zaandam, Jan Windhouwerstraat 21  
Zaandam, Jan Windhouwerstraat 23  
Zaandam, Jan Windhouwerstraat 19  
Aanvrager:
Woningbouwvereniging Patrimonium  
Oud dossiernummer:
DSOW/BVZD/9705