Uw zoekacties: Plaatsen van twee elektromotoren, 1921 dec. 5

Bouwdossiers en vergunningen

Uitleg bij zoekingang Vergunningen

In deze zoekingang kan gezocht worden op bouwdossiers en hinderwetvergunningen. Deze vergunningen komen in diverse toegangen van het Gemeentearchief Zaanstad voor.

Zoeken gaat voornamelijk via de zoekvelden ‘straat’ en ‘huisnummer’, maar kan ook via het zoekveld ‘alle velden’. Bij sommige hinderwetvergunningen zijn de straat en huisnummer als één trefwoord opgenomen, waardoor deze alleen worden gevonden met het zoekveld ‘alle velden’. De Hinderwetvergunningen zijn via dit zoekveld op naam van het bedrijf te doorzoeken.

Bij de resultaten kan er worden gefilterd. Hierbij kan geklikt worden op het gewenste filter, waarna de betreffende resultaten verschijnen.

Voor het aanvragen van de dossiers, voor inzage op de studiezaal, kan het icoon ‘aanvragen’ gebruikt worden. Deze bevind zich bij de detailgegevens van een vergunning.

Wanneer een vergunning digitaal aanwezig is, is het mapicoon niet beschikbaar; daarentegen is de vergunning dan via de getoonde thumbnail aan te klikken. Deze opent in PDF-formaat.

 

beacon
 
 
Inventaris
Hinderwetvergunning
67III Plaatsen van twee elektromotoren, 1921 dec. 5
Beschrijving:
Plaatsen van twee elektromotoren
Datering:
1921 dec. 5
Adres:
Zaandam, Westzanerdijk 116  
Zaandam, Westzanerdijk 118  
Zaandam, Westzanerdijk 120  
Zaandam, Westzanerdijk 122  
Aanvrager:
N.V. Loonstoomhoutschaverij en zagerij De Twee Gebroeders  
Kadastrale sectie:
Sectie K nr. 5561