Uw zoekacties: Bouw van negen woningen met garage, 27-06-1967
Bouwdossiers en vergunningen

Uitleg bij zoekingang Vergunningen

In deze zoekingang kan gezocht worden op bouwdossiers en hinderwetvergunningen. Deze vergunningen komen in diverse toegangen van het Gemeentearchief Zaanstad voor.

Zoeken gaat voornamelijk via de zoekvelden ‘straat’ en ‘huisnummer’, maar kan ook via het zoekveld ‘alle velden’. Bij sommige hinderwetvergunningen zijn de straat en huisnummer als één trefwoord opgenomen, waardoor deze alleen worden gevonden met het zoekveld ‘alle velden’. De Hinderwetvergunningen zijn via dit zoekveld op naam van het bedrijf te doorzoeken.

Bij de resultaten kan er worden gefilterd. Hierbij kan geklikt worden op het gewenste filter, waarna de betreffende resultaten verschijnen.

Voor het aanvragen van de dossiers, voor inzage op de studiezaal, kan het icoon ‘aanvragen’ gebruikt worden. Deze bevind zich bij de detailgegevens van een vergunning.

Wanneer een vergunning digitaal aanwezig is, is het mapicoon niet beschikbaar; daarentegen is de vergunning dan via de getoonde thumbnail aan te klikken. Deze opent in PDF-formaat.

 

beacon
 
 
Inventaris
Bouwdossier
2805 Bouw van negen woningen met garage, 27-06-1967
Datering:
27-06-1967
Beschrijving:
Bouw van negen woningen met garage
Adres:
Oostzaan, Dahliasingel 47  
Oostzaan, Dahliasingel 49  
Oostzaan, Dahliasingel 51  
Oostzaan, Dahliasingel 53  
Oostzaan, Dahliasingel 55  
Oostzaan, Dahliasingel 57  
Oostzaan, Dahliasingel 59  
Oostzaan, Dahliasingel 61  
Oostzaan, Dahliasingel 63  
Kadastraal nummer:
B/1671
Oude Orde:
BV 4393